Mercè Homs vol liderar el PDC a Barcelona

Ha presentat la seva candidatura juntament amb Genís Boadella i ha descartat ser alcaldable a la ciutat
Título de la imagen
Título de la imagen

La germana de l’exportaveu del Govern i actual regidora a l’oposició a l’Ajuntament de Barcelona, Mercè Homs, ha presentat la seva candidatura per liderar la federació barcelonina del Partit Demòcrata Català (PDC), tot i que ha comunicat que no es presentarà com alcaldable a les properes eleccions municipals. L’exresponsable de la regidoria del districte de Ciutat Vella ha presentat la seva candidatura juntament amb Genís Boadella, actual president de l’agrupació del partit al barri de Sant Martí, i expresident de la Joventut Nacionalista de Catalunya (JNC) a Barcelona.

El PDC celebrarà les primàries els pròxims 30 de setembre i 1 d’octubre, on s’elegiran els líders territorials de la formació. De moment, la candidatura d’Homs s’enfrontarà a la de Teresa Pitarch, presidenta de l’Institut Català de les Dones. Mercè Homs ha assegurat que vol “teixir ponts amb altres formacions polítiques molt arrelades a la ciutat, amb ganes de confluir una Barcelona millor i que tinguin un denominador comú de país“.

Les primàries a Barcelona són vitals pel futur de la formació, que en els últims anys ha perdut força simpatitzants en aquest territori. Pel que fa a l’antiga CDC, Homs ha afirmat que “estem molt orgullosos del llegat de Convergència, sobretot a la ciutat de Barcelona“. “Tot el que funcionava ho hem de prendre com a llegat“, encara que “això no vol dir que no tinguem capacitat de revisar decisions o projectes“. La regidora a l’Ajuntament de Barcelona ha destacat que el seu objectiu és el de “crear una estructura que permeti recuperar l’alcaldia de Barcelona que va ostentar Xavier Trias fins que va ser desbancat per la Barcelona en Comú d’Ada Colau“.

(Visited 36 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari