El PSC denuncia les despeses d”Economia en colors’

Es van pagar 700 euros per un dia de cotxe d'un dels participants del programa
sala martin economia colors
sala martin economia colors

El programa Economia en colors, que van presentar a TV3 l’economista Xavier Sala-i-Martin i el comunicador Tian Riba, va generar despeses en transports que el PSC denuncia com a excessives.

El diputat socialista David Pérez ha revelat que un dia de cotxe d’una de les persones que hi participava -el nom de la qual no ha especificat- costava 700 euros. D’altra banda, les despeses en avions i trens de la mateixa persona, que cobrava 7.500 euros per programa, s’enfilaven fins als 1.000 euros.

“Ens carreguem el programa de Jordi García-Soler que val 300 euros per programa. Un crac el director de la ràdio estalviant diners”, ha dit Pérez sobre les mesures d’estalvi del director de Catalunya Ràdio, Saül Gordillo. El programa Converses, de Jordi García-Soler, fou suprimit adduint raons econòmiques, ha recordat aquest diputat, que ha comparat aquestes xifres amb les del programa televisiu de Sala-i-Martin.

Per bé que Pérez no ha revelat a qui corresponien les despeses que ha denunciat, el sou que cita és el mateix que va percebre Sala-i-Martin per cada programa (60.000 euros en total). Les vuit emissions d’Economia en colors a TV3 van costar 396.801 euros, IVA a part, segons les dades facilitades per la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA). Amb IVA, la xifra s’enfila fins als 480.000 euros.

(Visited 43 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari