Tremosa vol tocar el dos de l’ALDE

L'eurodiputat convergent demana al Partit Demòcrata Català que es replantegi si vol seguir formant part dels liberals europeus
Título de la imagen
Título de la imagen

El diputat al Parlament Europeu de Convergència Democràtica, Ramon Tremosa, ha demanat al Partit Demòcrata Català que es replantegi si vol continuar formant part del grup dels liberals europeus a Brussel·les. Aprofitant la nova reformulació del partit, i després que els eurodiputats liberals hagin votat en contra de la retirada del Pla de la Conca de l’Ebre, el frec a frec entre Ciutadans i l’antiga Convergència segueix a l’ordre del dia.

Ramon Tremosa ha afirmat que “no estic a gust en aquest grup, i espero que el nou partit, donant veu a les seves bases, pugui pronunciar-se en breu, de forma clara sobre la seva permanència a l’Aliança dels Liberals i Demòcrates per Europa (ALDE)“. L’eurodiputat ha assegurat que “no és compatible” que un partit que “es defineix independentista i republicà” formi part d’un grup que “vota seguint les instruccions de Ciutadans, marca blanca del PP“.

Per aquest motiu, Tremosa ha instat al seu propi partit a què faci una “anàlisi de la situació“, ja que, “mentre Ciutadans tingui aquesta influència al grup liberal europeu, el PDC s’hauria de replantejar la seva presència al Parlament Europeu“. Finalment, Tremosa ha recordat que l’ALDE ja porta tres legislatures perdent vint diputats en cada elecció, i ha retrocedit fins a ser el quart grup de l’Eurocambra.

(Visited 61 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari