Pujol se sent culpable

L'expresident de la Generalitat diu que intenta resistir a l'ofensiva de desprestigi que li aboquen a sobre
Título de la imagen
Título de la imagen

L’expresident de la Generalitat de Catalunya, Jordi Pujol, afirma que se sent culpable, però “no per cobdícia, però sí que per por, per desídia, per lleugeresa, per feblesa”. En la seva web, Associació Serviol, Jordi Pujol assegura que ha comès una falta “que no havia d’haver comès”. Tot plegat, una situació, que per a Pujol, es reconduirà “en el seu moment”.

L’article titulat “Tres àmbits en convulsió. Catalunya, Espanya, Europa”, indica que va ser escrit el 5 d’octubre de 2015, és a dir, abans de les dues darreres eleccions a Corts Generals i nou mesos abans del Brexit.

Jordi Pujol diu que fa un comentari personal en aquest article, però no només personal, i afirma que li resulta “difícil superar l’estat d’ànim en què em trobo”, i afegeix que “miro de resistir a l’ofensiva de desprestigi que m’aboquen a sobre”.

L’expresident de la Generalitat i de CDC diu que “la meva primera fidelitat ha estat i és Catalunya”, afirma que “jo no he estat independentista llevat d’un moment fugaç que combinava l’opressió radical del primer franquisme i el que en podríem dir la lectura dels versos d’en Ventura Gassol”.

Jordi Pujol afirma que “ja he explicat molts cops com des dels anys 50 vaig començar a plantejar què havia de fer Catalunya en el marc espanyol”. Pujol afirma, també, que “durant més de quaranta anys ha contribuït al progrés general espanyol”.

(Visited 35 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari