El ‘petit Nicolás’ descriu una cacera contra ERC

"Oriol Pujol em va donar informació sobre el germà de Junqueras", declara a RAC1
pequeño nicolas
pequeño nicolas

Francisco Nicolás Gómez Iglesias, el jove conegut com el petit Nicolás, que va saltar a la fama el 2014 per les seves relacions amb les altes instàncies del poder polític espanyol i està imputat per diversos delictes, ha explicat aquest divendres a RAC1 el suposat paper de la família Pujol en l’intent, per part del Ministeri de l’Interior, d’ensorrar el procés sobiranista.

El jove, exconcursant de Gran Hermano VIP, ha destacat que “el CNI volia informació de corrupteles d’ERC i com que no les trobaven, em vaig reunir amb la família Pujol”. De fet, explica que “la idea era donar un tracte de favor a la família Pujol a canvi d’informació d’Esquerra” i que “Oriol Pujol em va donar informació sobre el germà de Junqueras”, entre altres relacionades amb el partit republicà. 

A més, ha dit que “hi ha més gravacions del ministre de l’Interior al seu despatx que encara no han sortit” i que “sortiran encara més coses” sobre Catalunya. Ha admès, així mateix, haver participat, per bé que en un “nivell baix”, en la lluita del Govern del PP contra el procés sobiranista.

Quant a l’exsecretari general de Convergència, també ha explicat que “una de les coses que em va demanar Oriol Pujol era que no li retiressin el passaport i que no li practiquessin mesures cautelars”. “Jo ho vaig dir a qui ho havia de dir i, precisament, no va passar res d’això”, ha relatat.

(Visited 78 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari