Els March es divorcien de Florentino

Els segons accionistes d'ACS posen a la venda el seu 11,7%
Sense títol
Sense títol

La família mallorquina March, sòcia de Florentino Pérez a ACS amb dues dècades de presència a l’òrgan de govern d’aquest grup, ha posat a la venda la seva participació en aquest hòlding, han informat la Comissió Nacional del Mercat dels Valors (CNMV) mitjançant un fet rellevant. Es tracta d’un trencament sonat, per bé que esperat per les elits econòmiques espanyoles.

Els March, segons accionistes de més pes amb un 11,7% del capital, no combreguen amb el model de gestió de Pérez. Li retreuen, per exemple, el fiasco inversor a Iberdrola i l’incompliment, per part del mateix Florentino, de la cessió del comandament de l’hòlding a Marcelino Fernández Verdes, entre altres decisions. Els March, que havien arribat a tenir un 22% d’ACS, s’havien venut gairebé la meitat de la seva participació els darrers anys.

Oficialment, la Corporación Financera Alba, hòlding d’inversions dels March, assegura haver mantingut “una relació molt satisfactòria”, però ha retirat els seus consellers d’ACS perquè, argumenta, el fet de mantenir-los complicava la compravenda lliure de participacions amb l’entrada en vigor, el juliol, de la nova normativa sobre abús de mercat.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides