Quin altre escàndol amenaça els Fernández Díaz?

f riera
f riera

El clan dels Fernández Díaz, que ha acumulat molt de poder gràcies al seu control absolut del PP de Catalunya i a les seves aliances passades amb CiU, està en hores molt baixes a causa de la difusió de les converses del ministre de l’Interior en funcions amb l’encara director de l’Oficina Antifrau, Daniel de Alfonso. No només Jorge Fernández Díaz està condemnat a plegar del càrrec, passi el que passi aquest 26-J. El seu germà Alberto també està tocat per un altre escàndol que circula sotto voce pels passadissos de l’Ajuntament de Barcelona, on ocupa el càrrec de regidor des de l’any 1987.

Si Jorge Fernández Díaz passa per ser un catòlic devot de missa diària, molt pròxim a l’Opus Dei, Alberto Fernández Díaz no comparteix aquestes conviccions religioses. Al contrari, és coneguda la seva estreta relació amb l’empresari Joan Balcells, el ‘rei de la prostitució’ de Barcelona.

Joan Balcells ha protagonitzat sonades polèmiques veïnals amb el seu prostíbul Bailèn 22, que va ser finalment clausurat l’any 2007, i ara amb el nou local Blue Night, que ha obert al carrer Beethoven. L’any passat, Joan Balcells va ser detingut per les activitats il·legals de dos altres prostíbuls que també controlava, el Night Beach i el Fuego. Alberto Fernández Díaz és, des de fa anys, el seu contacte polític de capçalera.

(Visited 56 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari