Fernández Díaz es proclama “víctima”

El ministre de l'Interior en funcions no accepta les peticions de dimissió
Jorge Fernández-Díaz
Jorge Fernández-Díaz

El ministre de l’Interior en funcions, Jorge Fernández Díaz, ha afirmat que se sent “víctima” en l’escàndol de les gravacions de la conversa amb el director de l’Oficina Antifrau de Catalunya (OAC), i en les que intentava treure draps bruts que impliquessin dirigents d’ERC i de CDC, com són Oriol Junqueras i Francesc Homs.

Fernández Díaz ha dit que el què està passant és “el món a l’inrevés”, ja que considera que se centra l’atenció en els “qui fan la seva feina” en la lluita contra els delictes, i no en els presumptes delinqüents. I que se sent “víctima d’aquest atropellament, d’aquest atac”. De fet, El ministre ha assegurat que les converses d’ell amb el director de l’OAC, Daniel De Alfonso, “són normals entre persones amb les seves competències”.

Allau de peticions de dimissió de totes les forces polítiques

El president de la Generalitat, Carles Puigdemont, l’expresident de la Generalitat, Artur Mas, el vicepresident del Govern, Oriol Junqueras, els líders del PSOE, Pedro Sánchez, de Podemos, Pablo Iglesias, i de Ciutadans, Albert Rivera, amb altres destacats polítics del panorama espanyol i català, han demanat la dimissió immediata del ministre de l’Interior en funcions.

Per la seva banda, Jorge Fernández Díaz, ja ha retret als qui demanen la seva dimissió, que ho han fet “sense que una investigació aclareixi què ha succeït”.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides