Rajoy ho sabia

Fernández Díaz va explicar a De Alfonso que el president espanyol estava al cas de la recerca de draps bruts contra ERC i CDC
mariano rajoy
mariano rajoy

En la conversa entre el ministre de l’Interior en funcions, Jorge Fernández Díaz, i el director de l’Oficina Antifrau de Catalunya (OAC), Daniel de Alfonso, revelada per Público, el titular d’Interior assegura que Mariano Rajoy està al cas de les maniobres que efectua per treure draps bruts sobre destacades figures públiques d’ERC i CDC, com ara Oriol Junqueras, Francesc Homs i Felip Puig. “El president del Govern ho sap. Jo l’hi vaig dir a ell, és un home discret on n’hi hagi”, assegura en concret Fernández Díaz.

La gravació posa de manifest, així mateix, que el ministre va prometre discreció a De Alfonso: “per no comprometre’t a tu, això queda entre tu i jo”. Aquest àudio correspon a l’any 2014, en dates prèvies a la celebració de la consulta del 9N, durant les quals, presumptament, van conspirar per trobar escàndols que afectessin els dos principals partits favorables al procés sobiranista.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides