Fainé, pendent del BCE per renunciar a CaixaBank

Es mantindrà al capdavant de la Fundació de la Caixa i de Criteria
isidre faine
isidre faine

Davant la disjuntiva d’haver de triar entre mantenir la presidència de CaixaBank i la Fundació Bancària la Caixa, imposada pel rescat europeu al sistema bancari espanyol, Isidre Fainé va decidir renunciar a la primera. Però segons publica Expansión, està pendent de rebre l’acceptació del Banc Central Europeu (BCE) al nom del seu substitut al capdavant del banc per revelar el seu futur.

Fainé, així doncs, mantindrà la presidència de la Fundació i també de l’hòlding de participades Criteria, que té com una de les seves societats principals Gas Natural Fenosa. El seu substitut al capdavant de CaixaBank no assumirà responsabilitats executives, que recauran en el conseller delegat.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides