Indignació a la selectivitat catalana

15.000 signants en menys de 24 hores adrecen a Puigdemont una protesta contra la prova d'Economia de l'Empresa
economia de l'empresa
economia de l'empresa

Es calcula que 32.200 estudiants participen als exàmens de selectivitat enguany a Catalunya. No tots s’han hagut d’enfrontar a la controvertida prova d’Economia de l’empresa, però la xifra ajuda a entendre la dimensió de la indignació -i la solidaritat- que ha provocat el desgavell que es denuncia en relació a l’examen d’aquesta assignatura, si es considera que una petició a Change.org, dirigida al president Carles Puigdemont, ha sumat més de 15.000 firmes en menys de 20 hores.

Segons aquesta petició, “tots o una gran majoria dels alumnes estem d’acord en que ha sigut extremadament difícil. No hi havia ni un balanç de situació, el pèrdues i guanys estava plantejat d’una manera molt estranya i poc corrent, les preguntes teòriques demanaven la definició de termes molt rebuscats, i l’extensió de l’examen ha estat extremadament desmesurat“. “En acabar l’examen molts alumnes han sortit plorant, o amb les expectatives molt baixes”, afegeix.

Com relata la petició, “la gent ja ha començat a expressar la seva indignació a través de les xarxes socials, només cal fer una ullada a Twitter o Facebook per notar que ha estat un desastre”. “Tenint en compte que el desastre ha estat general, creiem oportú que s’actuï al respecte”, li plantegen al president de la Generalitat.

(Visited 65 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari