Sarrià-Sant Gervasi també té un banc expropiat

A la façana s'hi veuen pancartes en suport al banc desallotjat de Gràcia
Título de la imagen
Título de la imagen

Fa aproximadament un mes es va ocupar un altre ‘banc expropiat’, una antiga oficina del Banco Central Hispano, situada al barri del Putget i el Farró, a la zona alta de Barcelona. L’oficina, que feia més de 10 anys que estava tancada, no és propietat d’un banc sinó d’un particular, que l’havia llogada a l’entitat financera fins que va quedar exclosa de la fusió amb el Banc Santander.

Fins ara, a la façana del local s’hi podien veure uns cartells on hi posava “en venda”, uns cartells que des de fa un mes comparteixen protagonisme amb d’altres on s’hi llegeix “nosaltres també som el Banc Expropiat” o “Espai Alliberat“. A la façana també s’hi poden llegir pancartes que anuncien futures activitats socials.

Un veí d’aquesta antiga oficina ha explicat que els okupes fa un mes que estan netejant i reestructurant el local, que té dues entrades i ocupa un total de 180 m². “Tenim dos pisos en venda a la finca i ara, amb aquests nous veïns, no els podrem vendre en anys”, es lamenta.

Després de veure com han evolucionat els incidents del barri de Gràcia, fonts policials no descarten que altres oficines bancàries tancades de Barcelona siguin ocupades en els pròxims dies en un efecte dominó.

(Visited 37 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari