Trias investigat per malversació

La fiscalia l'acusa d'haver pagat amb fons municipals el lloguer del "Banc Expropiat" durant un any
Título de la imagen
Título de la imagen

La Fiscalia de Barcelona ha obert una investigació contra l’exalcalde de la ciutat, Xavier Trias (CIU), per haver comès presumptament un delicte de malversació. Trias va pagar durant un any el lloguer del ‘Banc Expropiat‘ amb fons municipals. Segons afirma la unitat de la Policia Nacional adscrita a la Fiscalia, durant aquest any es van pagar un total de 65.500 euros.

Des de Convergència Democràtica s’ha argumentat que poc abans de les eleccions municipals del 2015, l’alcalde Trias va assumir el cost del lloguer “davant la imminència del desallotjament”. L’objectiu era el de “buscar una solució que conciliés el dret del propietari i el manteniment de l’activitat del local” mentre es pagava el lloguer. Unes despeses que la nova alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, va negar-se a pagar, fet que ha desencadenat les manifestacions i aldarulls a Gràcia d’aquests últims dies.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides