El Barça i la Fiscalia negocien pel ‘cas Neymar’

L'acord consistiria en mantenir l'acusació al club com a persona jurídica, i en retirar l'acusació que pesa sobre Rosell i Bartomeu
Rosell, Neymar i Bartomeu
Rosell, Neymar i Bartomeu

El programa ‘Què t’hi jugues‘, de la Cadena SER, ha informat aquest dimarts, 24 de maig, que el Barça i la Fiscalia han mantingut conversacions en aquestes últimes setmanes amb la intenció d’arribar a un acord en el ‘cas Neymar’.

Sembla que els principals punts de l’acord girarien entorn d’una condició en concret, es mantindria l’acusació al FC Barcelona com a persona jurídica però, en canvi, se suprimiria l’actual petició de presó per l’expresident, Sandro Rosell, i l’actual president, Josep Maria Bartomeu. La Fiscalia de l’Audiència Nacional demanava 7 anys i 6 mesos de presó per a Rosell, per dos delictes de frau fiscal i un d’administració deslleial, i 2 anys i tres mesos de presó per a Bartomeu.

Tot i això, encara que es tiri endavant aquest acord, l’equip blaugrana no podrà esquivar la sanció econòmica que reclama l’Agència Tributària, d’uns 14 milions d’euros, la quantitat que ha sigut defraudada, segons Hisenda. Segons informa la SER, el club ja hauria ingressat aquesta quantitat als comptes de l’entitat.

La possibilitat que s’estigui explorant un pacte explicaria el retard que acumula la presentació dels escrits d’acusació per part de la Fiscalia, i en conseqüència, dels escrits de defensa. Fonts jurídiques assenyalen que sempre es dóna marge “quan s’està fent alguna gestió” d’aquest tipus.

(Visited 32 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari