A quin Pujol s’ha retratat durant al “sepeli” convergent?

josep pujol
josep pujol

A Josep Pujol. A diferència de la seva germana Mireia, que va estripar el carnet el mateix any de la confessió de l’expresident Jordi Pujol, continua immers en la vida convergent, que aquest cap de setmana tenia com a cita ineludible la votació sobre el futur del partit i l’elecció del cap de llista al Congrés dels Diputats.

En l’anomenat -a l’americana- “superdissabte”, els convergents han apostat per crear un nou partit i per repetir amb Quico Homs a Madrid. La foto de la jornada, publicada per El País, és la que mostra junts l’esposa de l’expresident Artur Mas, Helena Rakosnik, i Josep Pujol, davant de les urnes.

El País ha descrit la trobada del darrer fill de Pujol en ser imputat amb Rakosnik de la següent manera: “S’han petonejat –més per inèrcia d’ell que per ganes d’ella– i han exercit el seu dret d’elegir candidat al Congrés i, sobretot, el seu dret a enterrar o reformar el partit que va fundar el pare Pujol. El seu fill no s’ha acostat a Mas i aquest no ha fet cap gest d’atansar-s’hi”.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides