Una regidora popular d’El Vendrell, als papers de Panamà

Elisabeth Rodríguez de Castro apunta que el seu advocat va crear una societat 'offshore' sense el seu coneixement
Rodríguez de Castro
Rodríguez de Castro

Elisabeth Rodríguez de Castro, regidora del Partit Popular a El Vendrell, figura als papers de Panamà vinculada amb una societat radicada a les Illes Seychelles, ha revelat aquest dimarts La Sexta, un dels mitjans que difonen el contingut dels documents del despatx Mossack Fonseca.

Segons aquest canal, Rodríguez de Castro admet que la societat pot ser seva, per bé que assenyala que l’ha d’haver muntat el seu advocat i que ella, suposadament, ho desconeixia.

En declaracions a Protestante Digital, la regidora popular -de fe evangèlica- ha explicat que “Jo mai he tingut cap activitat financera a Panamà. El 2009 o el 2010, juntament amb un soci estranger, es va iniciar un projecte per al qual demanem assessorament a una empresa gestora a Barcelona que ens van recomanar i van començar els tràmits per crear una societat fora d’Espanya. Però no vaig signar cap document, ni vaig obrir cap compte en cap lloc fora d’Espanya. No puc descartar que els tràmits que es van iniciar fossin (o no) a Panamà, però és una cosa que ignoro i el que és segur és que no he tingut cap activitat de cap tipus a Panamà“.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides