El sindicat de Mossos pateix el ‘hacktivisme’

Perd el control del seu compte de Twitter i es filtren dades dels afiliats
sme hackejat
sme hackejat

El lloc web i el compte de Twitter del Sindicat de Mossos d’Esquadra (SME) han estat hackejats durant la matinada d’aquest dimecres, de manera que ara denuncien actuacions controvertides d’aquest cos policial -cas 4F i cas Ester Quintana, entre altres-. A més, s’han filtrat dades personals dels agents afiliats a aquest sindicat.

Arran de l’acció d’aquests hacktivistes, el SME es presenta a Twitter com el “Compte de Twitter del Sindicat de Mossos d’Esquadra pels Drets Humans. Aprenent dels errors, per refundar-nos”, on s’inclouen diversos missatges i enllaços sobre aquesta “refundació”. Entre ells, un expressa que “Hem decidit deixar de fer la feina bruta com a soldats rassos del capitalisme, i començar a estar de veritat al servei del poble combatiu. No volem més casos Ciutat Morta. No més homicidis com Juan Andres Benitez. Volem Justicia per Esther Quintana i tants casos més. Volem posar fi a la violència gratuita en els cossos policials”.

A primera hora del matí d’aquest dimecres el web i el Twitter del SME segueix controlat pels hackers. Segons la Cadena SER, Anonymus és el responsable d’aquesta refundació del SME a la xarxa.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides