El jutge del cas Pujol encercla Vilarrubí

De la Mata li atribueix pagaments irracionals al Júnior xifrats en 582.000 euros
Carles VIlarrubí a la comissió Pujol
Carles VIlarrubí a la comissió Pujol

El jutge instructor del cas Pujol, José de la Mata, troba reforçades, després de mesos d’indagacions, les hipòtesis inicials sobre les comissions pagades pel vicepresident del FC Barcelona Carles Vilarrubí, a canvi d’una suposada cerca d’instal·lacions on organitzar concursos d’hípica a Catalunya, a Jordi Pujol Ferrusola.

Segons publica El Español, De la Mata ha elevat fins als 582.000 euros els pagaments de Vilarrubí, que considera irracionals, i veu comprovat el fet que el vicepresident del Barça va contractar una societat “sense activitat econòmica real, sense personal propi i sense coneixement d’aquesta activitat esportiva”, que era propietat de Jordi Pujol jr. i de l’esposa d’aquest, Mercè Gironès, perquè s’encarregués de serveis que mai va efectuar.

Per a l’instructor també ha quedat acreditat que les “relacions mercantils” amb el Júnior es van xifrar molt per sobre dels 20.000 euros confessats per Vilarrubí, qui, segons la Fiscalia Anticorrupció, va pagar 330.600 euros a la instrumental Iniciatives, Marketing i Inversions SA i 251.652 euros més a Project Marketing Cat, ambdues del primogènit de Jordi Pujol.

L’Audiència Nacional, relata la mateixa informació, acaba de sol·licitar a Vilarrubí que lliuri, en un termini de cinc, dies tota la documentació relacionada amb els pagaments que va fer a Jordi Pujol Ferrusola entre el 2004 i el 2012.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides