La Generalitat deu 207 milions a les farmàcies

L'import pels medicaments del març se suma al 76% pendent de la factura del febrer
farmacia
farmacia

Els deutes de la Generalitat de Catalunya amb les farmàcies s’enfilen novament per sobre dels 200 milions d’euros després d’un nou impagament. Els 120,1 milions d’euros que havien d’haver percebut aquests negocis pels medicaments que van dispensar el passat mes de març se sumen al 87,2 milions pendents que corresponen al 76% pendent d’abonar pels medicaments del febrer. El deute és ara de 207,3 milions.

Els representants dels farmacèutics demanen que el Fons de Liquiditat Autonòmica (FLA) posi a zero el deute amb les farmàcies i acabi amb els retards que s’arrosseguen des del 2011. Recorden que, segons va anunciar el Ministeri d’Hisenda, les Comunitats Autònomes que perceben diners del FLA han de poder cobrar l’import corresponent al primer trimestre aquest mes. També remarquen que el vicepresident i conseller d’Economia, Oriol Junqueras, va assenyalar que el Govern treballa per presentar els nous pressupostos a finals del maig.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides