Quantes desfetes ha patit JxS al Parlament?

puigdemont parlament
puigdemont parlament

La candidatura amb més representants al Parlament de Catalunya -que aplega Convergència, Esquerra Republicana, Demòcrates de Catalunya i diversos independents partidaris de la independència- ha perdut 55 votacions, segons els números que ha fet el diari Ara. 30 corresponen a punts de mocions del Ple del Parlament i les 25 restants, les han perdut en comissió.

Aquest retrat de la fragilitat de Junts pel Sí es completa amb les votacions discrepants en el seu si: fins a sis, la majoria sobre afers socials. Destaca el cas de la proposta per rescindir els concerts amb els centres educatius que segreguen els estudiants per sexe, sobre la qual es van abstenir la majoria dels representants d’ERC, els de Demòcrates de Catalunya i els consellers Raül Romeva i Toni Comín, mentre que els de Convergència, el vicepresident Oriol Junqueras i Lluís Llach s’hi van oposar.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides