Els Mossos desallotgen la Llotja

L'edifici fou okupat per manifestants del Primer de Maig
Llotja
Llotja

“Ens estan desallotjant. Gent urgent a l’entrada. Necessitem suport”, han publicat a primera hora d’aquest dimarts a Twitter els ocupants de l’edifici de la Llotja de Barcelona, ocupat durant les manifestacions del Primer de Maig i rebatejat per ells com a Mukhayyam BCN (campament, en àrab).

Els Mossos d’Esquadra han envoltat l’edifici, ubicat al carrer d’Avinyó, i han iniciat el desallotjament dels manifestants anticapitalistes, que han estat denunciat “la violència institucional” i s’han oposat a “la inacció i la hipocresia” de les autoritats amb relació a l’acollida d’immigrants. Els okupes de la Llotja han convocat la gent que vulgui aturar el desallotjament a la plaça Verònica.

“Recordeu que han tallat el carrer als dos costats de la Llotja, cal arribar per Avinyó des del carrer Ample”, relataven cap a les 10 del matí els activistes de Mukhayyam BCN. Segons la Directa, els antiavalots han accedit a l’immoble i s’han endut retingudes algunes persones ocupants cap al carrer d’Avinyó.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides