La Generalitat subvenciona els coloms missatgers

Mitjançant del Consell Català de l'Esport i en un trimestre oficialment crític per a la tresoreria catalana
colom
colom

El Govern de la Generalitat de Catalunya presidit per Artur Mas va concedir durant el segon trimestre del 2015, mitjançant el Consell Català de l’Esport (CCE), dues subvencions a sengles federacions catalanes dedicades als coloms que van totalitzar 41.060 euros.

Segons es pot llegir en els llistats de subvencions publicats pel Diari Oficial de la Generalitat (DOGC), el CCE va regar amb 22.060 euros a la Federació Catalana de Coloms Esportius i amb 19.000 euros més a la Federació Catalana de Coloms Missatgers. Es motiven oficialment aquestes quantitats, recull el DOGC, com un “suport a l’acció de les federacions esportives catalanes i les unions esportives de clubs i associacions”.

La “pinça diabòlica” d’Homs
Subvencions com aquestes corresponen a un període, el segon trimestre de l’any passat, durant el qual el Govern va alertar d’una situació particularment delicada per a la tresoreria de la Generalitat.

El 26 de maig del 2015, l’aleshores conseller de la Presidència i portaveu del Govern, Francesc Homs, anunciava que els dos mesos següents s’extremarien els problemes de tresoreria per culpa d’una “operació sistematitzada” d'”asfíxia” provocada pel Govern espanyol. Una “pinça diabòlica”, segons la seva descripció.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides