La sentència de les clàusules sòl, sota l’ombra d’Ausbanc

Dos jutges signants van participar en els fòrums de l'associació de Luis Pineda i un d'ells admet que va cobrar
luis pineda
luis pineda

Antonio Salas Carceller i Xavier O’Callaghan Muñoz, dos jutges que van dictar la sentència del Tribunal Suprem que va anul·lar les clàusules sòl el maig del 2013, havien participat abans en fòrums organitzats per l’Associació d’Usuaris de Serveis Bancaris (Ausbanc), revela Vozpópuli.

El magistrat Salas, segons la mateixa informació, ha admès que va cobrar per haver participat en dos fòrums, un a Barcelona i l’altre a Palma de Mallorca, menys de 800 euros bruts, però ha assenyalat que, en la sentència sobre les clàusules sòl, es va oposar a les pretensions d’Ausbanc.

Així mateix un dels jutges que van firmar aquella sentència, Francisco Javier Orduña Moreno, va condemnar el president de Credit Services, Javier López, a indemnitzar el president d’Ausbanc, Luis Pineda, per haver-lo titllat d’extorsionador.

Credit Services és una de les denunciants d’extorsions i amenaces de Pineda. López ha explicat a Vozpópuli que no ha pogut pagar totes les quantitats exigides en aquella sentència, per la qual cosa estima que li poden exigir ara més de mig milió d’euros. A més, relata, com a exemple de la pressió exercida des d’Ausbanc, que Pineda va aconseguir que es repetís la publicació d’aquella sentència condemnatòria al diari El País perquè el cos tipogràfic era lleugerament inferior a l’indicat pel jutge.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides