Nou atropellament ferroviari a Montcada i Reixac

Amb aquest, ja s'eleven a quatre les víctimes mortals d'aquest any
Título de la imagen
Título de la imagen

Avui s’ha registrat un altre atropellament mortal a les vies de tren a l’alçada de Montcada i Reixac, fet que ha aturat el servei de la línia R3 de Rodalies durant més d’una hora. Amb aquest nou atropellament ja van quatre morts a les vies d’aquest municipi amb el que portem d’any, i 166 morts des que es va inaugurar el servei ferroviari.

El passat 6 d’abril, un jove de 20 anys va morir atropellat per un tren de la línia R2 en un dels passos a nivell de la ciutat. Aquest fet va indignar els veïns i veïnes que, amb el suport de l’Ajuntament, ja fa temps que reclamen el soterrament del tram de rodalies que passa pel municipi per tal d’aturar el gran nombre de víctimes mortals per atropellament dels trens que travessen el nucli urbà de Montcada.

La setmana passada es van reunir l’alcaldessa de Montcada, Laura Campos, i la ministre de Foment en funcions, Ana Pastor, que es van comprometre a crear un grup de treball amb la intenció de soterrar el tram de rodalies que passa per la ciutat.

 

(Visited 47 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari