La CCMA paga 30.000 euros al grup Flaix

Insòlit favoritisme a la ràdio privada de Carles Cuní
Título de la imagen
Título de la imagen

La Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA) gestiona la televisió (TV3) i la ràdio (Catalunya Ràdio) públiques de la Generalitat. Però, malgrat les retallades pressupostàries, des d’aquest organisme públic s’està finançant la competència privada, concretament les emissores musicals del grup Flaix (Flaix i Flaixblac).

Segons explicita el portal de la transparència de la CCMA, el passat 5 d’abril es va acordar el pagament de 30.000 euros (més IVA) al grup Flaix en concepte de publicitat (expedient 1603SQ04). No consta que hi hagi cap acord semblant amb altres emissores de ràdio ni, en general, amb altres mitjans de comunicació privats.

El grup Flaix va ser fundat l’any 1992 per Carles Cuní i Miquel Calçada (Mikimoto). La Generalitat li ha atorgat, en diferents tongades, deu llicències de ràdio que li permeten tenir la cobertura de la pràctica totalitat del territori català. També li va concedir una llicència de televisió que ha deixat d’operar. L’any passat, Mikimoto es va desvincular accionarialment de l’empresa per dedicar-se al seu programa a TV3 (“Afers exteriors”) i l’activitat pública. Carles Cuní continua en solitari al capdavant del grup radiofònic.

El grup funciona a través de cinc societats (Sistema Català de Radiodifusió SL, Grup Flaix SL, Flaix FM SL, Ràdio Flaixbac SA i Media Manga Mangotiere SL). Concretament, el contracte de 30.000 euros (més IVA) atorgat per la CCMA s’ha fet a través de la societat Media Manga Mangotiere SL.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides