El morro de Maria Rosell

L'alcaldessa de Sant Sadurní d'Anoia rebrà 14.000 euros de l'Ajuntament, tot i cobrar-ne 5.200 mensuals com a diputada
maria rosell
maria rosell

L’alcaldessa de Sant Sadurní d’Anoia, Maria Rosell, ha aconseguit, finalment, que l’Ajuntament li continuï pagant els seus serveis tot i l’oposició de bona part del consistori. Rosell pretenia cobrar 7.200 euros al mes, tot i que des del gener és diputada del Parlament de Catalunya i en cobra 5.200.

L’equip de govern de Sant Sadurní va retirar del ple del mes de febrer aquesta proposta vistes les protestes generades al consistori i en bona part de la ciutat i la va substituir per una partida anual de 14.000 euros, en concepte d’assistència a plens municipals, comissions informatives, juntes de govern, juntes de portaveus i coordinació de govern.

Només els regidors d’ERC, socis de Govern de CDC, van aprovar aquesta proposta al Ple que es va celebrar el 29 de març. La resta de grups –CUP, PSC, ICV i PP- hi van votar en contra. Un dels regidors que va criticar amb més duresa l’aprovació d’aquesta aportació econòmica a l’alcaldessa va ser Jordi Pujol, de la CUP, que va parlar de “escàndol i frau”.

Maria Rosell, que ocupava el lloc 34è de la llista de Barcelona de Junts pel Sí, va entrar al Parlament a finals de gener en substitució de Pere Aragonès que va ser nomenat secretari general d’Economia del Govern de la Generalitat. No li va semblar bé deixar de cobrar el sou d’alcaldessa a canvi del de diputada, ja que hi perdia més de 2.000 euros al mes. Amb el nou acord només en perdrà uns mil…

(Visited 144 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari