La direcció de Delphi presenta l’ERO

La planta de components per a l'automòbil té previst deixar Sant Cugat del Vallès
Delphi

La direcció de l’empresa Delphi Diesel Systems no ha esgotat el termini fixat i ha presentat l’ERO que deixa sense feina 540 treballadors. La planta s’ha dedicat a fabricar components per a l’automòbil des de fa 53 anys a Sant Cugat del Vallès (Vallès Occidental). Delphi no té previst fer cap projecte alternatiu a Sant Cugat que pugui garantir la feina pels 540 treballadors que a hores d’ara té la planta, i que n’havia arribat a tenir fins a 1.500 en els seus millors anys.

La direcció de l’empresa ja ha apuntat que aposten per obrir una planta a la Xina, com la que ja van obrir fa uns anys a Romania. Els responsables de Delphi, però, han assegurat que una empresa ha presentat una oferta, no vinculant, de reindustrialització de la planta que podria salvar fins a uns 200 llocs de treball (un 40% de la plantilla actual) a Sant Cugat. Segons la direcció de Delphi, la planta que fabricava bombes d’injecció de dièsel no era rendible i havia entrat en pèrdues des de feia temps. 

L’alcaldessa de Sant Cugat, Mercè Conesa, s’havia mostrat convençuda de la continuïtat dels llocs de treball que deixava Delphi a Sant Cugat. L’ajuntament ha lamentat l’ERO de Delphi donant el seu suport a la plantilla, i ha defensat la continuïtat de la planta de Delhpi al seu municipi des que van sortir els primers avisos de tancament.

(Visited 39 times, 1 visits today)
Facebook
Twitter
WhatsApp

AVUI DESTAQUEM

Feu un comentari