Interior ‘repesca’ Ballesta

El fugaç alcalde de Girona promogut pel president Puigdemont recuperarà el seu antic càrrec directiu
albert ballesta
albert ballesta

Albert Ballesta, l’home que va succeir el president Carles Puigdemont com a alcalde de Girona durant menys d’un mes i mig, assumirà les mateixes responsabilitats que tenia al Departament d’Interior abans d’aquesta breu i accidentada etapa consistorial.

Segons avancen El Nacional i el Diari de Girona, tornarà a dirigir els Serveis Territorials d’Interior a les comarques gironines. El conseller Jordi Jané va oferir-li el càrrec abans de Setmana Santa, ha explicat Ballesta a El Nacional. Segons el Diari de Girona, Interior preveu el retorn de Ballesta per a l’1 d’abril, però encara no hi ha res confirmat.

Ballesta va plegar el 8 de març com a alcalde de la capital de l’Onyar després d’haver fracassat en l’intent d’aprovar el seu sou i el cartipàs, que havia mirat de pactar amb el PP i C’s. Abans, havia incorregut en un error de forma en la seva presa de possessió, basada en la fórmula de l’Associació de Municipis per la Independència (AMI), que va haver de repetir al cap d’uns dies.

Puigdemont va promoure Ballesta, home de la seva confiança, com a batlle, càrrec que va assolir mitjançant una maniobra que va incloure el fet de forçar les renúncies a l’acta de regidor de les vuit persones que va ocupar els llocs entre l’11è i el 18è a la llista presentada per Convergència i Unió a les eleccions municipals del 24 de maig del 2015, així com la renúncia dels regidors de CiU a aspirar a l’alcaldia. Ballesta era el 19è en aquella llista.

(Visited 37 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari