La CCMA demana set anys de presó per a un treballador de TV3

Li atribueix un delicte de revelació de secrets pel cas de la filtració de l'ERO
Brauli Duart
Brauli Duart

La Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA) i la Fiscalia han demanat que es condemni a set anys de presó a un treballador de Televisió de Catalunya a qui es vincula amb una filtració de dades sobre l’Expedient de Regulació d’Ocupació (ERO), l’any 2012. Apunten que podria haver comès un delicte de descobriment i revelació de secrets.

El comitè d’Empresa i les seccions sindicals han sol·licitat al president de la CCMA, Brauli Duart, que no continuï amb les accions legals contra aquesta persona, però no han rebut cap resposta. El comitè troba “innecessari, injust i de conseqüències irreparables” el fet de continuar per la via legal contra aquest treballador, tot argumentant que no es resoldrà res d’aquesta manera i, en canvi, es “reobriran les ferides dels anys passats”.

L’1 d’agost del 2012, diversos comptes del correu intern de la CCMA van rebre un missatge procedent de l’email de Duart que adjuntava un document amb dades de la plantilla i càlculs d’indemnitzacions per dur a terme un ERO, que s’acabaria efectuant el 2013.

(Visited 43 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari