Tallen tres arbres que Boadella havia plantat a Jafre

Hostilitat contra el dramaturg en un poble de majoria independentista
Títol de la imatge
Títol de la imatge

“No podem impedir que visquis aquí, però l’espai públic és nostre. Aquí van els teus arbres”. Aquest és el missatge que, segons mitjans tan poc alineats entre ells com directe.cat i Libertad Digital, han deixat els responsables de la tala de tres arbres que l’actor i dramaturg Albert Boadella havia plantat a l’exterior de la seva casa de Jafre (Baix Empordà). Els exemplars han estat llançats, superant un mur, a l’interior de la propietat de l’artista.

En aquesta població de menys de 400 habitants, majoritàriament votants de partits independentistes, l’esposa de Boadella, Dolors Caminal, ha intentat anys enrere que l’estelada no onegés al campanar, informant-ne a la Conferència Episcopal. Segons Libertad Digital, és el quart cop que Boadella, detractor a ultrança del nacionalisme i l’independentisme catalans, és víctima d’actes vandàlics en aquest poble.

Per la seva part, Sebastià Alabau, qui presideix de l’associació sociocultural La Jafrenca, ha explicat a directe.cat que “podria ser que fos algú de fora que li fes el desperfecte”. També destaca com “una mica estrany que no ho denunciés a la policia”.

Segons Libertad Digital, això sí, Boadella, que viu a Madrid, havia parlat amb l’alcalde de Jafre quan havia patit el tercer suposat episodi vandàlic i va dir que si aquests fets es reproduïen, informaria la Policia.

(Visited 68 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari