Els Mossos es posen les botes

Interior s'ha compromès, segons USPAC, a facilitar una reposició extraordinària del calçat dels agents aquesta setmana
bota mossos
bota mossos

El Departament d’Interior de la Generalitat ha decidit reaccionar davant les queixes per la manca de botes d’hivern que pateixen els agents dels Mossos d’Esquadra. Segons el resum que la Unió Sindical de la Policia Autonòmica de Catalunya (USPAC), ha elaborat de la reunió del passat 24 de febrer del Consell de la Policia, que aplega representants sindicals i del Departament d’Interior, està previst que aquesta setmana els agents disposin de 900 nous parells de botes “amb les que podran donar sortida a la demanda que hi ha pendent en reposició extraordinària i no s’ha pogut cobrir fins ara”.

El passat 22 de febrer va arribar un primer repartiment de botes, però era insuficient, explica USPAC, que ha denunciat les darreres setmanes les mancances del calçat d’hivern dels agents en moltes comissaries, amb fotos prou eloqüents que s’ha difós per les xarxes on es mostren soles desenganxades i agents equipats amb xiruques.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides