Què fa l’expresident Pujol al despatx de Calàbria?

Jordi Pujol
Jordi Pujol

L’expresident Jordi Pujol va a “treballar” quotidianament a un destartalat despatx al carrer Calàbria (ometem l’adreça concreta) que és titularitat de la Fundació Vila Casas, de l’empresari farmacèutic Antoni Vila Casas. Aquí acostuma a rebre la visita de persones que ell convoca o que li sol·liciten una reunió. Segons testimonis presencials, en aquest despatx hi ha una secretària i un mosso d’esquadra de paisà que vetlla per la seva seguretat.

A banda d’escriure les seves reflexions i xerrar amb les seves visites, l’expresident té una altra activitat al despatx del carrer Calàbria. Segons expliquen a aquest Confidencial alguns dels afectats, reclama el pagament de fortes sumes de diners en efectiu a empresaris que considera que li deuen favors d’èpoques passades. Jordi Pujol justifica aquesta exigència –en ocasions, no gaire amistosa- per les necessitats de finançament de la seva família, immersa en un procés judicial per blanqueig de diners i evasió d’impostos.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides