Luis Salom esdevé la riota a Twitter

El 'community manager' del PPCV, qui va registrar "Guanyem València" i "Guanyem Barcelona" i volia fer pagar Colau i Iglesias, està imputat en l'operació Taula
luis salom
luis salom

La imputació de Luis Salom, el responsable de xarxes socials del Partit Popular de la Comunitat Valenciana, en l’operació Taula, que empaita una presumpta trama de corrupció de la qual formarien part destacats exdirigents del mateix partit a València, com Alfonso Rus, ha desfermat els comentaris irònics.

Recuperant piulades de Salom sobre el funcionament de la Justícia i aplicant-li la famosa frase que Mariano Rajoy envià per SMS a Luis Bárcenas, “Luis sé fuerte“, entre altres modalitats de conyes, diversos usuaris de Twitter amb passat comptes amb el community manager dels populars valencians, qui supera de llarg els 100.000 tuits -frega els 120.000- i, arran de la seva imputació, ha restringit l’accés als seus missatges, fent-los privats.

Salom, un fix entre el públic durant el judici sobre els vestits de l’expresident valencià Francisco Camps, va anunciar el 2014 que havia registrat les marques “Guanyem València” i “Guanyem Barcelona” i que proposava Ada Colau i Pablo Iglesias que paguessin 10.000 euros cadascun a institucions benèfiques per obtenir-les. Salom deia aleshores que volia fer “un toc d’atenció” a “aquells que creuen que tothom s’equivoca i que ells són els que millor preparats estan per governar a les institucions, però descuiden un detall tan bàsic com el registre d’una marca”.

Facebook
Twitter
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.