El Júnior va fer negoci amb el subornador Rubau

L'empresari, que ho admet però nega transferències a Andorra, fou condemnat per untar un alt càrrec de Gisa
Jordi Pujol Ferrusola
Jordi Pujol Ferrusola

Josep Rubau, president de la constructora adjudicatària de la Generalitat Rubau Tarrés i condemnat per haver subornat l’alt càrrec de Gisa (actual Infraestructures.cat) Jordi Vergé, ha dit als investigadors del cas Pujol que els anys 90 va pagar 250.000 euros a Jordi Pujol Ferrusola perquè exercís d’intermediari en un lloguer d’un hotel seu a Joan Gaspart, revela El País. També va explicar que el primogènit de l’expresident li va proposar, a més, altres inversions que ell va descartar.

Aquest empresari, que forma part de la vintena de testimonis que han declarat amb relació als comptes del Jordi Pujol jr. a Andorra, ha negat, això sí, haver participat en la recepció de fons dels comptes andorrans del Júnior o en transferències cap als mateixos, el mateix que han fet els altres testimonis, exposa el mateix diari.

Rubau és un dels noms que apareix com a titular de comptes al Principat a la comissió rogatòria remesa per les autoritats d’Andorra al jutge instructor del cas Pujol.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides