De “moviments socials” a “terroristes urbans”

Primera topada parlamentària entre PP i la CUP
Xavier Garcia Albiol
Xavier Garcia Albiol

La CUP i el PP han posat de manifest, aquest dimecres al Parlament durant el ple de presentació del nou Executiu, els punts de vista diametralment oposats que tenen sobre cert tipus d’activisme al carrer. Per als primers són “moviments socials” i per als segons “terroristes urbans”.

El portaveu popular ha estat el primer en referir-s’hi, quan ha criticat que l’Executiu hagi anunciat que es retirarà de sis causes judicials contra activistes detinguts després de manifestacions i accions de protesta.

“És inadmissible que es retirin causes per la pressió dels radicals de la CUP”, ha dit Albiol, per referir-se als imputats com a “terroristes urbans”.

El portaveu de la CUP, Joan Garriga, ha demanat a l’Executiu que dugui a terme les “reformes que reclamen els moviments socials al carrer. Aquells que per alguns són ‘terroristes urbans'”, ha replicat.

(Visited 28 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari