Màxima tensió al sector de les ambulàncies

Querella d'Ambulàncies Reus contra els responsables del CatSalut i el SEM i ultimàtum de CTSC a Girona
ambulàncies
ambulàncies

El sector de les ambulàncies treu fum a Catalunya la setmana de la implementació del nou model. Ambulàncies Reus presentarà una querella criminal contra els directors del CatSalut i el SEM per considerar que hi ha hagut “connivència” dels responsables públics per alterar informes tècnics de valoració i afavorir, així, la UTE Ivemon Ambulàncies Egara.

La querella es dirigirà, així doncs, contra Josep Maria Padrosa (CatSalut) i Francesc Bonet (SEM), a qui es responsabilitzarà de delictes prevaricació administrativa, frau i malversació en l’adjudicació del lot del servei de transport sanitari corresponent al Camp de Tarragona per 17,8 milions d’euros.

A més, és probable que el Consorci del Transport Sanitari de Catalunya Regió Girona SA (CTSC) també denunciï Padrosa i Bonet, com ha apuntat en un ultimàtum les darreres hores. Es tracta d’un candidat que, després d’haver-se encarregat del servei els darrers 17 anys, no va obtenir la darrera adjudicació. 

El director general del Consorci denuncia que s’han produït greus irregularitats en l’adjudicació de la gestió del transport sanitari a l’empresa Transport Sanitari de Catalunya, controlada pel fons Invest Industrial, de la família Bonomi.

Segons CTSC, l’adjudicatària no disposa dels vehicles que calen per prestar els serveis, tot assenyalant que es troben desplegats a les Canàries. El Departament de Salut, en canvi, afirma que Transport Sanitari de Catalunya compleix tots els requisits i que la implementació del nou model s’efectua amb garanties.

(Visited 34 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari