60 imputats per l’escàndol de Traiber

El jutge aixeca el secret del sumari de la quarta peça del cas Innova
lluis marquez traiber

60 persones, la majoria d’elles membres del personal mèdic de diversos centres d’arreu de Catalunya, han estat imputats en el cas Innova amb relació a les pròtesis caducades de l’empresa Traiber.

El jutge ha aixecat el secret de sumari de la quarta peça del cas i els ha imputat com a suposats receptors de comissions pagades durant anys per Traiber, escorcollada el passat 28 d’abril i investigada per vendre productes caducats i sense els certificats al dia. Alguns facultatius haurien acceptar col·locar les pròtesis sabent eren defectuoses i la investigació també ha detectat indicis de pagaments de comissions a canvi del silenci d’algunes persones.

En el punt de mira de l’instructor hi ha les reunions del propietari de Traiber, Lluís Márquez, amb alts càrrecs de l’Ajuntament de Reus, com l’exprimera tinent d’alcalde Teresa Gomis -diputada al Congrés durant els darrers mesos de la legislatura- i Marc Arza, regidor de promoció econòmica. El jutge apunta que es trobaven per ordir pressions sobre els metges de l’Hospital Sant Joan de Reus perquè utilitzessin productes de Traiber.

Márquez, segons la investigació judicial, també va arribar a mantenir reunions al més alt nivell amb el president Artur Mas i amb l’exconseller d’Indústria Francesc Xavier Mena.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari