Sala-i-Martin a Duran: “mal educat” i “cafre negatiu i anticatalà”

L'economista diu que "per sort d'aquí a una setmana estarà políticament acabat"
sala martin

L’economista Xavier Sala-i-Martin, copresentador del programa Economia en colors a TV3, ha criticat amb duresa el líder i cap de llista d’Unió al Congrés dels Diputats, Josep Antoni Duran Lleida, que aquest vespre ha debatut a 8TV amb Quico Homs, el cap de la llista convergent Democràcia i Llibertat en la contesa del 20-D. I s’ha fregat les mans pensant en la possible desaparició d’Unió del Parlament espanyol.

Sala-i-Martin ha expressat a Twitter que “en Duran Lleida és un mal educat i un cafre negatiu i anticatalà. Per sort, d’aquí a una setmana estarà acabat políticament”. I ha afegit que al candidat d’Unió “se’l veia agressiu, parlava massa ràpid, interrompia i no deixava parlar”. “Els nervis de ser al precipici!”, ha interpretat.

En una discussió posterior ha piulat: “No callareu però a les properes eleccions monja donaran ni bola pq no tindreu representació“. “Es pot ser no independentista però catalanista. El que dic és que el Duran no ho és”, ha conclòs.

Homs demana vots per a ERC
D’altra banda, Homs ha demanat aquest dimecres al matí a Catalunya Ràdio als votants de la CUP que votin ERC. Però l’opció oficial dels cupaires és l’abstenció. Durant el debat, va intercanviar retrets amb Duran pels acords d’uns i altres, exsocis a Convergència i Unió, amb la CUP i el PP.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari