Intercanvi de cops entre Mas i Duran

El president dóna a entendre que votar Unió és llençar el vot
Mas i Duran

Sense citar-lo, Artur Mas s’ha referit a Josep Antoni Duran i Lleida dient que votar-lo és llençar el vot. En concret, el president en funcions, en un acte celebrat a Lleida, ha exhortat a “no perdre el vot” amb forces que, segons ha dit, acaben “no tenint representació” al Parlament i que “no serveixen de res”.

Per la seva part, el líder d’Unió ha concedit una entrevista a El País on ha assenyalat que Mas “de cara a qualsevol polític espanyol, està cremat”. Segons Duran, el president en funcions de la Generalitat “no és cap interlocutor”.

Duran es mostra convençut que Unió tindrà representació al Congrés dels Diputats, malgrat que les enquestes diuen el contrari. Assegura, d’altra banda, que Unió no s’acabarà independentment de si ell segueix o no.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari