Montserrat Caballé, condemnada per frau fiscal

Accepta sis mesos de presó per no haver tributat mig milió d'euros
caballe
caballe

El cas de la defraudació a Hisenda de Montserrat Caballé s’ha tancat aquest dimarts amb un acord entre l’acusada i la Fiscalia i l’Advocacia de l’Estat, assolit el passat mes de maig. La cantant ha estat condemnada a sis mesos de presó i haurà de pagar una multa de 254.000 euros, així com una indemnització a Hisenda de 72.000 euros més.

Caballé ha declarat per videoconferència des de casa seva -quelcom que el jutge li ha permès pels seus problemes de salut- i ha admès que va simular la seva resistència a Andorra per no tributar mig milió d’euros l’any 2010. L’any 2014, poc després de la querella d’Hisenda, Caballé va ingressar a l’Estat l’import defraudat.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides