El director d’Infraestructures, imputat i suspès, va a una reunió com a tècnic

Rosell ha participat en una comissió de seguiment sobre el canal Segarra-Garrigues
rosell

El fet que el director d’Infraestructures.cat, Josep Antoni Rosell, hagi estat imputat en el cas del 3% i suspès en les seves funcions no ha impedit la seva participació en una reunió sobre el canal Segarra-Garrigues el passat 24 de novembre.

Fonts del Departament d’Economia citades per El Mundo confirmen que Rosell hi va assistir en qualitat de tècnic i expliquen que, malgrat que està apartat de les seves funcions en la Mesa de Contractació i com a president, segueix treballant per a l’organisme que adjudica l’obra pública a Catalunya.

De fet, al marge d’aquella reunió, de seguiment de la declaració d’impacte ambiental del canal Segarra Garrigues, fonts del mateix diari confirmen que Rosell desenvolupa tasques de tipus tècnic en el dia a dia.

Rosell i Segarra-Garrigues
Rosell, detingut el passat 21 d’octubre i assenyalat com una figura fonamental en la trama de cobrament de comissions del 3% a canvi d’adjudicacions d’obra pública, fou director d’Aigües del Segarra Garrigues SA, que va guanyar el concurs per aixecar aquella infraestructura, i també subdirector d’Infraestructures del Departament d’Agricultura amb Germà Gordó, l’actual titular de Justícia, com a conseller.

Fonts de la investigació indiquen que la majoria dels documents obtinguts en els escorcolls efectuats durant l’operació Petrum estan relacionats precisament amb la construcció del canal Segarra Garrigues.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari