Mor un miner subcontractat per Iberpotash

Per l'esfondrament d'una galeria de la mina de Vilafruns, a Balsareny
Sense títol
Sense títol

Un miner de 26 anys ha mort aquest dimecres a la mina que Iberpotash (ICL) explota a Balsareny, al Bages. Una treballadora ha alertat, tocades les 10h, de l’esfondrament d’una galeria. Quan s’hi han personat els Mossos han constatat que l’home, veí de Navàs de 26 anys, havia mort com a conseqüència d’aquest accident.

Iberpotash ha dit que desconeix les causes que han provocat la mort del jove, que era un treballador subcontractat que desenvolupava l’activitat a la mina de Vilafruns. La multinacional ha suspès l’activitat de la mineria al Bages fins que se celebri l’enterrament.

El sindicat CGT ha posat de manifest la “precarietat” dels treballadors subcontractats a la mina.

(Visited 27 times, 1 visits today)
Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Feu un comentari