Arresten el president del banc que va comprar ATLL

BTG Pactual va adquirir, amb Acciona, la companyia pública d'aigües
Título de la imagen
Título de la imagen

“No deixarem ningú a l’estacada”, manifestava el president Artur Mas el juliol de 2013 des de Sao Paulo, on es va trobar amb representants del soci d’Acciona, el banc brasiler d’inversions BTG Pactual, després que la Justícia suspengués un dels majors contractes concedits mai per la Generalitat, amb la venta d’Aigües Ter Llobregat (ATLL).

“Cap inversor s’ha de sentir perjudicat”, afegia l’ara president en funcions, per mirar de calmar els ànims dels compradors de la companyia que abasteix d’aigua a bona part de l’Àrea Metropolitana. Aquest dimecres s’ha sabut que la policia brasilera ha arrestat el president executiu del banc Grup BTG Pactual SA per sospites d’obstrucció en el marc del cas de corrupció que afecta la petrolera Petrobras.

Segons publica el diari El Comercio que cita diverses fonts, André Esteves, president executiu i accionista controlador de BTG Pactual, ha estat arrestat a la seva casa de Rio de Janeiro, on els agents s’han endut diversos documents.

Caldrà esperar per veure si la situació que viu hores d’ara el banc afecta la resolució del recurs que BTG Pactual va presentar aquest juliol, juntament amb la Generalitat i Acciona, contra la sentència del TSJC que anul·la tot el procediment realitzat pel Govern català al 2012 per adjudicar la gestió de l’empresa pública ATLL.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides