Un exgerent d’ATLL va cobrar d’Acciona durant la privatització

Joan Compte va facturar 1,16 milions a la constructora adjudicatària del 2011 al 2013, revela 'El Confidencial'
entrecanales
entrecanales

La consultora Com Independent Consultants, on figura com a administrador únic l’exgerent d’Aigües Ter-Llobregat (ATLL) Joan Compte, va facturar 1,16 milions d’euros a Acciona entre el 2011 i el 2013, el període de privatització d’ATLL, que acabà sent adjudicada el 2012 per la Generalitat precisament a aquesta constructora menada pels Entrecanales, segons revela El Confidencial citant informació comptable i fiscal.

La privatització d’ATLL, la més important del segon mandat d’Artur Mas al capdavant de la Generalitat, ha resultat un fiasco: els tribunals han declarat nul el concurs i han sentenciat que la Generalitat ha de resoldre el contracte que s’havia adjudicat a Acciona per un període de 50 anys.

El règim d’incompatibilitat de la Generalitat prohibeix els càrrecs públics que durant els dos anys següents al cessament en el seu càrrec puguin exercir activitats privades relacionades amb els expedients en la resolució dels quals hagin intervingut directament en l’exercici de la seves responsabilitats públiques.

Compte va abandonar la gerència d’ATLL el febrer del 2011 i va crear la seva consultora l’abril del mateix any.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides