Ciutadans s’abraona a Twitter contra TV3

El ninotaire Fer ha dit a la pública catalana que "Albert Rivera és José Antonio Primo de Rivera"
jordi cañas c's
jordi cañas c's

Les expressions utilitzades aquest matí pel ninotaire Fer per definir el líder de Ciutadans, Albert Rivera, a Els matins de TV3, han desfermat una furibunda reacció de dirigents del partit taronja contra el principal canal de televisió públic català.

Fer, durant una tertúlia sobre el 40è aniversari de la mort del dictador Francisco Franco, ha dit sobre el candidat de C’s a la presidència del Govern espanyol que “penso que és una mica un neofalangista” i que “Si analitzes aquella Espanya d’aquella època i la d’ara, Albert Rivera és José Antonio Primo de Rivera“.

Ni Lídia Heredia, presentadora del programa, ni els tertulians Fidel Masreal, Josep Maria Reniu (del CATN), Àstrid Alemany (vinculada a Òmnium Cultural) i Ismael Peña-López (professor de la UOC i vinculat a Òmnium), han dit res sobre l’afirmació del ninotaire, nascut a LLeó però criat a Catalunya.

No s’ha produït cap reacció des del compte de Twitter oficial de Rivera, però han plogut els retrets des dels comptes de destacades figures del partit taronja.

Inés Arrimadas, cap de llista de C’s al Parlament català, ha piulat que “Quan Ciutadans governi a Catalunya, els mitjans de comunicació públics seran de tots els catalans”. El compte oficial del partit ha repiulat aquest missatge.

Molt més breu però molt més contundent ha estat l’exdiputat i ara assessor al Parlament Europeu Jordi Cañas, qui ha etzibat que TV3 té “nivell vòmit”.

Per a Matías Alonso “la teleporqueria té noms i cognoms”. Aquest diputat assenyala que “a sobre la paguem tots” i que “el sectarisme reaccionari” es troba “instal·lat a TV3”. Fernando de Páramo, també diputat, ha exigit a TV3 una rectificació.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides