Baños: “Ni peix al cove, ni puta ni Ramoneta”

"Si hi ha gent que creu que això no tirarà endavant que ho expliqui als seus votants", rebla el cupaire
Diputats de la CUP al Parlament
Diputats de la CUP al Parlament

“Ni peix al cove, ni puta ni Ramoneta. Si queden autonomistes a Convergència i si encara hi ha gent que creu que això no tirarà endavant, que ho expliquin als seus votants”, ha etzibat aquest dijous el diputat de la CUP, Antonio Baños. Els representants de la formació anticapitalista han replicat les veus convergents que aquesta setmana han acusat els cupaires de voler frenar el procés independentista a costa d’imposar el seu programa electoral a Junts pel Sí.

“Tot el que hem acordat estava als dos programes. Ningú s’ha abaixat els pantalons davant les nostres exigències“, ha reblat Baños, alhora que ha aludit a Francesc Homs i Andreu MasColell per titllar-los de “neoautonomistes”.

“Les nostres mesures no són programàtiques. No estem posant sobre la taula de negociacions el nostre programa electoral, sinó allò que ha de facilitar la vida de les classes populars. No acceptem que se’ns digui que estem fent xantatge i que no estem cedint. Res d’això és cert“, ha afegit la diputada Eulàlia Reguant, qui ha recordat que el Govern en funcions de la Generalitat ha declarat l’activitat d’Iberpotash “d’interès públic”, quan “continuen contaminant“.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides