Albiol atia el racisme

Titlla "d'hipòcrites" els "'bonistes' que pensen que tothom té dret a tot"
Albiol Parlament
Albiol Parlament

El cap de files del PP a Catalunya, Xavier Garcia Albiol, ha aprofitat la sessió plenària d’aquest dimecres, la primera després dels atemptats de divendres passat a París, per atiar el racisme amb un discurs discriminatori: “Aposto clarament per manifestar que un dels principals problemes d’integració que tenen les societats europees és el multiculturalisme. Que les persones que venen a Europa segueixin vivint amb els seus costums i valors, que són contraris als que tenim aquí, provoca grans problemes d’adaptació.”.

Albiol ha criticat el model integrador que defensen els qui anomena “bonistes”: “els hipòcrites que pensen que tothom té dret a tot”.

Per al líder popular, “el model més just és el de la pluralitat social: que qualsevol persona que vingui al nostre país pot seguir amb els seus costums sempre que siguin compatibles amb els valors i les lleis del país que el rep. O adapten la seva forma de ser a les que tenim aquí o que tornin al seu país”.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides