22 farmàcies catalanes en perill greu pels impagaments

La Generalitat deu 330 milions als seus proveïdors de medicaments
farmacia
farmacia

El Col·legi de Farmacèutics de Barcelona ha fet córrer, mitjançant una comunicació interna, que 22 farmàcies es troben en una situació particularment perillosa per culpa dels impagaments de la Generalitat de Catalunya.

Aquests negocis, els noms dels quals no s’ha especificat, es troben en concurs de creditors, en venda pels problemes econòmics que arrosseguen o bé han hagut de tancar parcialment o definitiva.

El passat mes d’octubre, la Generalitat va anunciar els farmacèutics que s’havien acabat els diners per pagar els medicaments proveïts al CatSalut. El nou increment del deute amb les farmàcies enfila fins als 330 milions d’euros l’import pendent de pagar, la suma de les factures del juliol (121,5 milions d’euros), l’agost (100 milions) i el setembre (112,5 milions).

Segons denuncia el Consell de Col·legis Farmacèutics de Catalunya (CCFC), “a més de no haver cobrat mai quan tocava durant els 4 anys que els farmacèutics porten patint retards en el pagament, el deute s’agreuja periòdicament”.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides