A quin sector convergent pertany Quico Homs?

Sense títol
Sense títol

En un moment en què les diverses famílies convergents pugnen per marcar el rumb ideològic del nou partit que sorgeixi de la refundació de CDC, en el congrés previst pel primer trimestre de l’any vinent, resulta que tots són independentistes, però divergeixen –que és el contrari de convergir– entre socialdemòcrates, liberals i, fins i tot, democristians.

En el sector liberal, aplegats a Llibergència, estan especialment actius Marc Guerrero, Antoni Fernández Teixidó, Jordi Vilajoana, Ramon Tremosa, Roger Albinyana, Jordi Iglesias –el responsable de posar en marxa la Hisenda catalana–, Jordi Xuclà, … i David Madí, l’únic que en aquests moments no té responsabilitats polítiques però que, segons s’explica, és el gran animador de Llibergència. Andreu Mas-Colell no ha participat en cap de les seves reunions conspiratives, però es dóna per fet que l’encara conseller d’Economia és de la colla.

Entre els socialdemòcrates destaquen Neus Munté, Josep Rull, Santi Vila, Josep Lluís Cleries, Carles Campuzano, … i bona part dels actuals diputats convergents al Parlament. Entre els democristians, el cap visible és el conseller Germà Gordó, membre de la Fundació Persona i Democràcia-Joaquim Xicoy.

Però, de quin sector forma part Quico Homs? Doncs, no se sap perquè ningú presumeix que sigui de la seva família per molt que ara sigui el virtual cap de llista per Barcelona de Democràcia i Llibertat, la candidatura nascuda de CDC, Demòcrates de Catalunya i Reagrupament. Fonts convergents asseguren que no és democristià per la seva mala relació amb Germà Gordó; ni socialdemòcrata perquè, de sempre, ha sintonitzat més amb el liberalisme polític, si bé fins ara no l’han convidat mai a cap acte de Llibergència. Ningú s’acaba de refiar d’Homs.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides