Xifren el tresor panameny dels Pujol en 2.400 milions

La dinerada va passar d'Andorra al país centre-americà del 2012 al 2014, publica 'Okdiario'
Jordi Pujol Ferrusola al Parlament
Jordi Pujol Ferrusola al Parlament

Els 900 milions d’euros que els Pujol Ferrusola van moure d’Andorra a Belize, segons va publicar La Razón citant conclusions de la investigació policial, no constitueixen el tresor més important que la família de l’expresident de la Generalitat ha amagat els darrers anys a l’altra banda de l’oceà Atlàntic, revela Okdiario.

Aquest diari digital ha publicat el darrer cap de setmana que els Pujol també van moure d’Andorra, amb destí Panamà, més de 2.400 milions d’euros. El trasllat dels fons, segons la mateixa informació, es va efectuar a partir del 2012 aprofitant la lentitud judicial. El darrer moviment d’Andorra cap a Panamà s’hauria produït el 2014, any de la confessió pública de Jordi Pujol sobre els diners amagats al país dels Pirineus i any, també, de la imputació de Jordi Pujol Ferrusola.

Kopeland Foundation, publica Okdiario, fou la receptora del ‘tresor’ panameny dels Pujol. El càlcul d’aquesta fortuna, indica la mateixa informació, ha arribat per via extraoficial i la Justícia l’haurà de confirmar amb una comissió rogatòria.

(Visited 29 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari